3D & 4D PRETECHO

BEKIJK JE BABY IN DE HOOGSTE RESOLUTIE

3D PRETecho

Bij het maken van een goede echo is de positie van de baby erg belangrijk, de hoeveelheid vruchtwater en de hoeveelheid weefsel tussen de baby en de probe (echokop). Hierdoor krijg je de "mooiste" beelden rond de 25 weken van de zwangerschap. De baby word nu wat dikker waardoor de rondingen van het gezichtje duidelijker worden. Het is ook mogelijk om voor of na dit aantal weken mooie 3D/4D beelden te krijgen.


3D pretecho houdt in dat we je baby driedimensionaal in beeld krijgen. Een heel mooi stilstaand beeld waarin je precies de vormen van je baby te zien krijgt.


Tijdens het maken van de 3D pretecho kan het zijn dat wij af en toe terug moeten schakelen naar een 2D beeld. Om het gewenste deel van jullie baby optimaal in beeld te kunnen krijgen. Daarna schakelen we weer terug naar een live 3D beeld.

4D PRETecho

Bij het maken van een 4D pretecho worden de stilstaande 3D beelden achter elkaar gezet. Hierdoor ontstaat er een filmpje met bewegende beelden van je baby. Hierdoor kan je de baby zien gapen, duimen of zien glimlachen!


Alle gemaakte foto's worden ook naar je mail gestuurd, zodat je ze op de mooiste kwaliteit hebt!


Tijdens het maken van de 4D pretecho kan het zijn dat wij af en toe terug moeten schakelen naar een 2D beeld. Om het gewenste deel van jullie baby optimaal in beeld te kunnen krijgen. Daarna schakelen we weer terug naar live 4D beelden.

Pretecho apparatuur

Nieuwste technologie

Bij pretecho Goud werken wij met het allernieuwste apparaat die ook een zogeheten ‘Realistic Vue' laat zien. In een 3D of 4D pretecho zorgt Realistic Vue voor een hoge resolutie met uitzonderlijke details en wordt het beeld in zachtroze weergegeven. Ook is het mogelijk om de navelstreng weg te filteren zodat je een volledig beeld krijgt van je kindje.


Het creëert de natuurlijke kleur en gladheid van een baby en zorgt dus voor geweldige foto’s! In het Samsung systeem kan de lichtbron worden aangepast waardoor je zelf bepaalt welk contrast de mooist weergave geeft.

Wat klanten zeggen

Er wordt tijd genomen om mooie beelden te krijgen en tijdens de echo krijg je ook uitleg over wat er te zien is. Hebben dit als heel prettig ervaren! Echt een aanrader om hier een afspraak te maken voor een pretecho.
Daisy
Superfijne ervaring! Het voelde meteen vertrouwd en we waren helemaal op ons gemak terwijl er naar het geslacht van de kleine werd gekeken. De kleine frummel maakte het niet meteen bekend, dus het was even zoeken maar we zijn super blij! Bedankt Romy!
FMG
Mooi opgezette ruimte! Romy doet super erg haar best om een mooi plaatje te maken van je kindje. Gratis parkeren voor de deur is ook echt top! Er word echt de tijd voor je genomen en het voelt allemaal ongedwongen. We komen snel weer langs!
A. Bakker

Verschil pretecho en medische echo

Als toekomstige ouder zal je er mee te maken krijgen: een echo van je kindje. Maar wat is nu het verschil tussen een medische echo en een pretecho? Waarschijnlijk heb je er al een idee bij, maar toch is het goed om de verschillen uit te leggen. Laat je een pretecho bij ons maken? Dan weet je namelijk precies wat je mag verwachten. 


Precies weten wat de verschillen zijn? We leggen je het uit.

Ontdek op wie je baby lijkt

Wij adviseren om vanaf de 25ste week van de zwangerschap voor een 3D/4D echo langs te komen. Doordat je in het derde trimester de vorm van het gezichtje het duidelijkst kan zien. Op dit termijn kan je dan ook al goed zien op wie jullie baby lijkt!

Door de bewegende 4D beelden kan je zien wanneer je baby glimlacht, duimt, gaapt of andere gelaatsuitdrukkingen maakt!


Je kunt bij ons terecht tot de 34ste week van de zwangerschap. Het belangrijkste is de hoeveelheid vruchtwater dat tussen de baby en de baarmoederwand zit. Als er voldoende vruchtwater is dan kunnen we hele mooie 3D/4D echo’s maken!

Zo krijg je de mooiste beelden

Om de mooiste foto's van je baby te krijgen, houden wij rekening met de ligging van je baby, hoeveelheid vruchtwater en postuur. Natuurlijk speelt de kwaliteit van het apparatuur ook een rol.  Onder leggen wij deze belangrijkste voorwaarden aan je uit.


Verschil 3D en 4D Pretecho

Wat is nu precies het verschil tussen een 3D en 4D echo? In beide gevallen zie je diepte.  Door diepte te tonen krijg je een veel duidelijker beeld van je kindje. Je ziet niet alleen de contouren (zoals op een foto), maar ook het volume van je baby. Een 4D Pretecho is een video van je ongeboren baby. je ziet jouw kindje dus ook echt bewegen!

Gunstige ligging

Het belangrijkste voor een 3D/4D echo is een gunstige ligging van de baby. Het kan zijn dat je baby verstopt ligt. Met het gezichtje naar je rug of vlak tegen de placenta aan. Door het proberen van een andere houding bijvoorbeeld op je zij te liggen om het gezichtje beter in beeld te kunnen krijgen.


Mocht dit niet het geval zijn, mag je kosteloos eenmalig terug komen!


De hoeveelheid vruchtwater

De hoeveelheid vruchtwater speelt een grote rol op de 3D/4D beelden. Meer vruchtwater geeft een grotere kans dat het gezichtje vrij ligt. Als er minder vruchtwater aanwezig is tussen de baarmoederwand en het gezichtje kan het zijn dat we je baby minder goed in beeld krijgen.POSTUUR

Soms kan het postuur ook invloed hebben op de 3D/4D beelden. Als je een slank postuur hebt vergroot dat de kans op betere kwaliteit van de beelden. Bij een volslank postuur kan het voorkomen dat je later in de zwangerschap betere beelden kan maken. Bij week 28 is je baby al flink gegroeid waardoor de buik wordt opgerekt en de buikwand dunner wordt. Daardoor is de kans groter dat je baby zich meer laat zien.


Kwaliteit van het echoapparaat

Bij pretecho Goud werken wij met het Samsung v8 echoapparaat. Deze is gelanceerd in 2022 en is daarmee het nieuwste systeem van Samsung. Doordat wij op dit apparaat werken kunnen wij jullie de nieuwste 'color flow' technieken laten zien. Het creëert de natuurlijke kleur en gladheid van je baby en zorgt dus voor geweldige beelden! Ook kunnen we de lichtbron naar wens aanpassen welke jullie vinden welk contrast het mooiste plaatje weergeeft!

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

VEELGESTELDE VRAGEN

3D & 4D ECHO

Wat is de beste tijd om een pretecho te laten maken?

Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Uit onze ervaringen blijken dat we de mooiste beelden, en dus de mooiste foto’s kunnen maken tussen de 25 en 31 weken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de ligging van de placenta, de ligging van de baby en je postuur spelen een belangrijke rol. Als de placenta aan de voorzijde ligt is het advies om rond de 25ste zwangerschapsweek te komen. Dit advies geven wij zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de scherpste en duidelijkste beelden van jullie kindje kunnen laten zien!

Wat is de beste tijd voor een pretecho met een tweeling?

Het advies is om voor de 25ste zwangerschapsweek een 3D/4D echo te laten maken.
Doordat de ruimte in de buik dan nog voldoende is voor de tweeling, kunnen we mooie foto’s maken van de kleintjes!

Wat te doen bij een ongunstige ligging?

Het kan zijn dat je kindje een ongunstige ligging heeft tijdens het maken van een 3D/4D echo. Het kan voorkomen dat het gezichtje gedraaid naar de rug van de moeder ligt. Of als het kindje wat onrustiger is tijdens het maken van de echo. Graag plannen we dan een vervolg afspraak van 15 minuten in om nogmaals naar de kleine te komen kijken!