PRETECHO GESLACHTSBEPALING

VANAF 14 WEKEN

Geslachtsbepaling echo

Pretecho Geslachtsbepaling vanaf 14 weken

Vanaf 14 weken zwangerschap zien wij het geslacht van de baby. Mits de baby ons meehelpt bij de ligging. Mocht dit niet het geval zijn mag je kosteloos eenmalig terug komen! 


Wat is een pretecho?

Bij een zwangerschap krijg je standaard minimaal 2 echo's. Dit zijn medische echo's waarbij het niet uitmaakt of jouw baby fotogeniek in beeld is. Bij een pretecho is dat anders. Dan ligt de nadruk erop om in alle rust naar je baby te kijken, te genieten en zoveel mogelijk te zien. En als je baby goed ligt, dan maken we daarvan een mooie foto.  Na afloop krijg natuurlijk de foto’s van de pretecho mee naar huis.

Ontdek wat het geslacht is van je baby

Tijdens deze pretecho bekijken we het vooraanzicht, onderaanzicht en het zijaanzicht van jullie baby om er zeker van te zijn wat het geslacht is. Mochten wij dit niet met zekerheid kunnen zeggen, mag je kosteloos eenmalig terug komen!

Gratis en genoeg parkeergelegenheid voor de deur!

Pretecho technieken

Lijkt je baby op jou? Of op je partner?

Wij adviseren om vanaf de 25ste week van de zwangerschap voor een 3D/4D echo langs te komen. Doordat je in het derde trimester de vorm van het gezichtje het duidelijkst kan zien. Op dit termijn kan je dan ook al goed zien op wie jullie baby lijkt!


Door de bewegende 4D beelden kan je zien wanneer je baby glimlacht, duimt, gaapt of andere gelaatsuitdrukkingen maakt!


Je kunt bij ons terecht tot de 34ste week van de zwangerschap. Het belangrijkste is de hoeveelheid vruchtwater dat tussen de baby en de baarmoederwand zit. Als er voldoende vruchtwater is dan kunnen we hele mooie 3D/4D echo’s maken!