OVER PRETECHO GOUD

RIDDERKERK

Over Pretecho Goud

WIE ZIJN WIJ?

Ik ben Romy en samen met mijn man Aayk zijn wij sinds 1 juni trotse eigenaren van Baby spa Goud in Barendrecht. Op 23 januari 2021 zijn wij ouders geworden van ons zoontje Mason. Tijdens de zwangerschap hebben we ook pretecho’s gedaan en vonden wij het een ontzettend mooi moment om kennis te maken met onze baby! 


Doordat wij zelf zo enthousiast zijn geworden, maar ook door de verhalen om ons heen, zien wij een mooie kans om een eigen pretecho op te richten! Ook is het een mooie uitbreiding op onze Baby spa Goud!


MISSIE

Wij van Pretecho Goud gaan voor een ‘Goud moment’. Doordat ouders kennis maken met hun baby willen wij een herinneringswaardig moment mee geven!

BabySPA GOUD

Romy heeft met haar opleiding Kraamzorg en haar ervaring hierin al een hoop baby's en ouders ondersteunt tijdens de eerste periode. Hierdoor weten we dat iedere baby anders is en andere behoefte heeft. Tijdens onze sessies luisteren en kijken we ook aandachtig naar de behoefte van de baby. Ook zijn we gecertificeerd in het geven en uitleggen van de shantala massages, hierdoor kunnen we deskundig advies geven over hoe deze speciaal op baby's gerichte massage in zijn werk gaat. 


Baby spa Goud is er voor baby's vanaf 14 dagen tot 12 maanden oud. U kunt bij ons rekenen op deskundige en professionele begeleiding. Er is voor de deur gratis parkeergelegenheid. 


WAT ONS UNIEK MAAKT

Wij bieden 2 baden aan die van elkaar gescheiden zijn zodat de privacy van uw kindje gewaarborgd wordt. De andere 2 baden staan naast elkaar voor een eventuele baby date.  Bij elk bad hebben wij een privé commode staan met volledige uitrusting die nodig is voor tijdens en na het floaten. Het enige wat u mee hoeft te nemen is voeding.


Na het floaten kunt u gebruik maken van de Shantala massage. U krijgt van ons persoonlijke uitleg en begeleiding tijdens de massage. Bij de massage bieden wij oliën aan die geen toevoegingen of allergenen bevatten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor baby's.  Doordat wij hebben gekozen voor een rustige setting kunnen we de baby's en ouders de rust, persoonlijke aandacht en veiligheid bieden. Na openingstijd zijn wij op afspraak open. Zie voor de tarieven de prijslijst. 


De ouders/verzorgers die bij de behandeling aanwezig zijn bieden wij een kopje koffie, kop thee of een smootie naar keuze aan.

Uw baby zal bij baby spa Goud volledig kunnen ontspannen en genieten!