3D pretecho

CrystalVue

Bekijk je baby met live Beelden in 3d & 4d

4d pretecho

3D/4D echo

Tijdens de echo van 4D zal je je baby zien bewegen in levensechte kleuren. Op een groot scherm kan je elke beweging volgen. De beelden zijn live 3D echobeelden.


Door een goede 3D/4D foto of film te maken beginnen we altijd met een 2D echo, om de ligging van je baby goed te kunnen bepalen. Daarna kunnen we schakelen naar het 3D/4D scherm zodat je de mooiste beelden te zien krijgt van je baby.

3D pretecho

crystal vue

Bij pretecho Goud werken wij met het allernieuwste apparaat die ook een zogeheten ‘crystal vue’ laat zien. Dat houdt in dat je baby als het ware als kristal wordt afgebeeld. Doordat wij deze optie kunnen aanbieden kan je je baby al vanaf 15 weken in 3D/4D zien.
4d pretecho

Ontdek op wie je baby lijkt

Wij adviseren om vanaf de 25ste week van de zwangerschap voor een 3D/4D echo langs te komen. Doordat je in het derde trimester de vorm van het gezichtje het duidelijkst kan zien. Op dit termijn kan je dan ook al goed zien op wie jullie baby lijkt!

Door de bewegende 4D beelden kan je zien wanneer je baby glimlacht, duimt, gaapt of andere gelaatsuitdrukkingen maakt!


Je kunt bij ons terecht tot de 34ste week van de zwangerschap. Het belangrijkste is de hoeveelheid vruchtwater dat tussen de baby en de baarmoederwand zit. Als er voldoende vruchtwater is dan kunnen we hele mooie 3D/4D echo’s maken!